woensdag 19 juni 2013

Today in Palsmane

Woensdag 19 Juni 2013


Vandaag moesten we ontbijten om 9.00 uur, dus de meeste stonden op om 8.00 uur. Het was al erg zonnig toen we wakker werden. Tijdens het ontbijt werd er veel gekletst. En als Ben de aandacht wou, sloeg die met een lepel tegen zijn mok. Als hij de aandacht uiteindelijk kreeg, vertelde hij onderandere wat we deze dag gingen doen. Ook vertelde hij wat de cijfers waren van de eerste nacht. De meisjes kregen een 4... en de jongens kregen een 8. Gemiddeld hadden we een 6 (een voldoende dus niet zeiken).
Na het ontbijt gingen we Palsmane bekennen. We kregen een powerpoint te zien, we werden rondgeleid, en de jongens gingen een steen zoenen om een zogenaamde prins te worden. Na het rondje Palsmane gingen we lunchen. We aten aardappelpuree met worstjes en sla.
Na de lunch kregen we tot 18.00 uur vrije tijd. De meeste gingen pootje baden in het beekje. Om 18.00 uur gingen we avond eten. We aten pasta met kip. Daarna hadden we disco. Het was heel gezellig, en er werden veel foto's genomen. Ook zijn we nog naar buiten geweest. En natuurlijk heeft thijs weer sjans... ;)



heel veel Letse groetjes

van de hele groep en Bennie
 
 
Made by Mara, Margriet en Berber.

1 opmerking:

  1. Ha,ha, wat leuk om van jullie te horen en te zien! En wat hebben jullie al veel gedaan! Wie dekt die mooie tafels met lekkere hapjes en drankjes? Het ziet er heel gezellig uit. Praten jullie nou veel Engels met elkaar? Lekker slapen vannacht dames..Beat the boys!! Greetz uut Grûnn'n van Anja van Beek.

    BeantwoordenVerwijderen